Ultra Nyt søger medvirkende til dokumentar

Drenge og piger 13 - 14 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET
Danmarks radios logo

Ultra Nyt søger medvirkende til dokumentar om sociale medier og overvågning.

DR's Ultra Nyt producerer hver dag nyheder til børn i målgruppen 7-12 år.

Ud over de daglige udsendelser laver Ultra Nyt også mindre dokumentarprogrammer, der sætter fokus på forskellige temaer, der er interessante for alle Danmarks børn.

Lige nu arbejder Ultra Nyt på et program om overvågning. Ultra Nyt undersøger hvilke oplysninger, vi giver til de forskellige sociale medier - og hvad det egentlig er, vi tillader virksomhederne bag kan bruge oplysningerne til, når vi installerer de forskellige apps på vores telefoner.

Til det søges et barn i alderen 13-14 år, som har lyst til at lade os undersøge, hvilke oplysninger han/hun har givet til for eksempel Instagram, Snapchat og Facebook. Det skal være et barn, som er ret aktiv på de sociale medier.

I den gode sags tjeneste vil vi så undersøge, hvad vi rent faktisk kan tillade os at gøre med de informationer, hvis vi var Facebook, Snapchat eller Instagram. Hvor langt kan vi egentlig gå, og hvad kan vi rent juridisk bruge alle oplysningerne til?

Du skal være opmærksom på, at nogle af de oplysninger, som vi finder på dig, vil blive vist på tv (der er ikke tale om særligt personfølsomme oplysninger, men mere ting som fx hvilket fodboldhold du holder med, hvilke ting du liker osv. - og vi taler det godt igennem både før og efter optagelserne).

Optagelserne finder sted i den første halvdel af december, og der vil ca. være 3-4 optagedage.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID