HASTER: Farvestrålende statister søges til webserie, København

Mænd og kvinder 18 - 40 år, København

UDLØBET

Til en webserie søges der mandlige og kvindelige statister mellem 18 - 40 år til følgende scener:

Gadebilledet:
Lørdag d. 5. august 2017 på Blågårdsgade er der brug for statister, som kan agere hipstere samt farverige folk med farvestrålende sjovt tøj, piercinger eller frisurer med kant. Dette er dog ikke et krav.

Det drejer sig kun 4 timers optagelser fra 8:30-12:30, hvor I vil give liv og særpræg til projektet.

Der vil være forplejning på set.

Koncert-event:
Søndag d. 6. august 2017 i København er der brug for en masse statister, som skal agere koncertgæster. Tag det med som du ville tage på til en koncert samt ekstra tøj, så du kan bruges flere gange.

Optagelserne er fra 9:30-16:30 med mulighed for at gå tidligere. Her vil, ud over forplejning på set, være hiphop livemusik og underholdning.

Webserien er skrevet og instrueret af Svend Colding, som har arbejdet på ”Bedrag”, spillefilmen ”Der kommer en dag” og senest ”Herrens Veje”, der er DR1's kommende søndagsdrama.

Webserien handler om de to hiphop musikere, Bonaparte og Monsieur T, der ihærdigt kæmper for at bryde igennem på den danske musikscene. I fuldskab kommer deres fælles ven Danny på en rigtig god idé, og pludselig oplever de en uventet berømmelse på meget kort tid, som vender deres verden på hovedet.

Jobbet er ulønnet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID