HASTER: "Morfar" søges til ambitiøs dummy-reklamefilm, København

Mænd og kvinder 60 - 100 år, København

UDLØBET

Er du interesseret i at udvikle dine evner som skuespiller? Er du motiveret for at udvide din erfaring med professionel reklamefilm produktion, samt dit netværk i reklamefilmbranchen?

Og så selvfølgelig interesseret i at udbygge din showreel med en original reklamefilm, som skal ses af mange branchefolk, samt tusindvis af almindelige danskere? Så kan dette projekt måske være noget for dig.

Der søges:
- En ældre herre på 60+ år til at spille en rolle som gammel og træt morfar. I filmen er han til sit barnebarns børnefødselsdag hvor han sover, men vågner op da barnebarnets noget perverse fødselsdagsønske går i opfyldelse.

Filmen produceres af en flok unge professionelle filmfolk, som har et lidt anderledes ”gratis”-projekt i støbeskeen. De har forenet deres kræfter omkring produktionen af tre dummy reklamefilm. Dvs. at der ingen reel kunde er tilknyttet projektet og derfor ingen økonomi anden end deres private. Koncepterne er resultat af egen udvikling, i samspil med frivillige kræfter fra den danske reklamebranche. Hele projektet er stablet på benene alene af den grund, at samtlige af projektets medvirkende ønsker at komme videre med kommerciel produktion af reklamefilm, hvilket som bekendt er en svær vej at debutere på.

Der tilbydes derfor ingen i projektet løn, men de kan garantere professionalisme i hele processen, samt det færdige produkt. Lønnen for alle er erfaring, netværk og et super godt slutprodukt, alle kan bruge til egen promovering.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID