CASTING: Folk over 34 år søges til spillefilm

Mænd og kvinder 35 - 60 år,

UDLØBET

Til ny dansk no-budget spillefilm “Glimt” søges engagerede og entusiastiske skuespillere der brænder for at stå foran kameraet. Filmen er en japansk-inspireret gyser og optagelserne finder sted i Københavns-området. Vi øver i juni måned og indspiller i juli måned. Arbejdet er ulønnet og du skal være indstillet på selv at stå for transport og mad. Du skal også være opmærksom på at mange af scenerne skal optages om natten.

Filmen handler om Morten, en ung medicinstuderende, hvis japanske kæreste dør under mystiske omstændigheder. Da uforklarlige ting begynder at ske omkring ham, prøver han at finde ud af hvem hun i virkeligheden var. Han finder ud af at der hviler en forbandelse over kærestens japanske familie. En forbandelse der har ramt ham og kun kan brydes på én måde. Men jo mere han lærer om hendes familie, jo mere lærer han også om sin egen ... og en ulykke kommer sjældent alene ...

Vi søger skuespillere til følgende karakterer, der alle må påregne omkring 7 optage-dage/nætter i Københavns-området, fordelt ud over juli måned 2005:

  • Hiro (35), Reiko's japanske bror.
  • Marie (50), Morten's mor, arbejder på et psykiatrisk hospital.
  • Verner (50), Morten's far, arrangerer kulturelle events.
  • Professoren (50), underviser på medicinstudiet.

Til castingen skal du medbringe et vellignende foto af dig selv.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret