FOR ALLE: Publikum søges til nyt datingshow med Pelle Hvenegaard

Mænd og kvinder 15 - 50 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Pelle Hvenegaard er vært i TV 2s nye dating show - og du kan få et kig ind bag facaden, når vi laver vores optagelser. Pladserne er gratis, men kun for folk i alderen mellem 15 og 50 år.

Der er nerver på, når en lang række single-mænd skal vise sig fra deres bedste side over for en endnu længere række single-kvinder. Pelle Hvenegaard agerer både showvært og psykologisk støtte til de hårdt udsatte single-mænd, der for åben skærm bliver vejet, vendt og bedømt på alle tænkelige måder af 20 skrappe, seje, sjove, sure, søde, smukke, kloge og sippede vidt forskellige single-kvinder.

Hvem vil på date med ugens single-mand? Måske ingen, måske alle i studiet eller måske blot en enkelt pige, som synes rigtig godt om ”Dagens Mand”. Men hvad er det egentlig kvinderne vælger deres mand efter? Er det humoren, musklerne, pengene eller noget helt fjerde? Og går mændene efter det samme, når de er på jagt efter kvinden i deres liv?

Hvis du vil med på gæstelisten, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Skriv dit navn, ønsket antal pladser, telefonnummer, og hvor gamle, I er. 

Optagelserne tager et par timer. Du kan vælge mellem følgende dage/tider:

8. september, kl: 16:30

10. september, kl: 16:30

15. september, kl: 16:30

15. september, kl: 18:30

16. september, kl: 16:15

16. september, kl. 18:30

Når jeg modtager din bestilling tjekker jeg, om der er ledige pladser, og sender dig en bekræftelse med nærmere praktisk information. 

 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID