Forside > Castings & auditions

MANDLIG SKUESPILLER SØGES TIL KRÆVENDE ROLLE, KØBENHAVN

Trist mand sidder på sengekanten og tager sig til hovedet

Mænd 35 - 50 år, København

UDLØBET

En gruppe unge fra Station Next, en filmskole i Avedøre, er i gang med at lave en kortfilm.

Kortfilmen handler om Albert (10), der tror, han kan redde sin mor, som er meget syg af kræft. Albert har en idé om, at han, ved at fortælle sin mor om det han leger med sin bedste ven Theodor, kan gøre hende så glad, at hun bliver rask. Da Albert finder ud af at historierne om sine vante lege ikke er nok, eskalerer forsøget på at redde moren. Albert er lige ved at hoppe ud over sin lejligheds tag iført en meget hjemmelavet faldskærm, da drengene opdager en ambulance nede på vejen og regner ud, at den er hel gal.

 Der søger en mand til at spille Alberts far. Rollen er krævende, da det er en karakter, som selvfølgelig er tynget af sorg, fordi han er ved at miste sin kone, og samtidig forsøger han at berolige sin søn, Albert, og vise at det nok skal gå.

Casting afholdes i løbet af februar og start marts 2017. Ved henvendelse får du selvfølgelig meget mere at vide, bl.a. tidspunkt.

Selve optagelserne foregår i København d. 24. marts 2017 - 26. marts 2017. Noter meget gerne denne dato, hvis du er interesseret.

Der kan desværre ikke tilbydes løn, idet produktionsbudget ikke er så højt som man kunne ønske.

Til gengæld bliver det super sjovt.

Der vil være lukket premiere på filmen i Imperial, når den er færdig.

Casting udløbet

Ansøg