Statister søges til spillefilm, Jylland

Mænd og kvinder 15 - 20 år, Jylland

UDLØBET

Der søges unge statister, både drenge og piger, i 15-20 års alderen, som kan agere handelsskoleelever til filmen "Ungt Hjerte".

Optagelserne finder sted lørdag den 13. februar klokken 19:45 i Janderup. Eller Tirsdag den 16. februar klokken 13:00.

I vinterferien skal der optage en lille del, som går under arbejdstitlen 'Det Formbare'. Det er en lille isoleret historie i spillefilmen.

Det Formbare er historien om den unge dreng, August, der til dagligt lever i et borgerligt miljø, med sine to rige og fraværende forældre, sine lidt følelseskolde handelsskolevenner og sin lillesøster, som ser meget op til ham. Da han opdager at der findes en gruppe, der kalder sig 'Det Formbare', som er et fællesskab af unge, der ønsker at skille sig ud og bryde med normerne i samfundet, for at skabe sig en ny, styrket og fri identitet, bliver han hurtigt opslugt ved tanken om, at være med. Dette udvikler sig selvfølgelig til noget som hverken August eller hans 'mentor' i Det Formbare, Baltazar, kan styre. Det hele går nemlig op i druk, stoffer, kønsskifte, manipulation, fortrængning, isolation og alt i alt nogle voldelige indgreb på den etablerede person, August var engang. Selv hans forelskelse i den specielle pige, Selma, går i opløsning sammen med hans person.

Der er desværre ingen honorar, og transporten skal selv betales, eftersom at selve filmselskabets ansatte også har dette som et frivilligt tilvalg.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID