Miss Danmark 2016 søges deltagere

Kvinder 17 - 24 år, Hele landet

UDLØBET

Vil du have en uforglemmelig oplevelse, få personlig udvikling, opnå ny selvtillid, få nye venskaber, gøre en forskel med et selvvalgt velgørenhedsprojekt, og er vild med glamour, smukke kjoler og meget mere, så er Miss Danmark konkurrencen lige noget for dig!

KRAV
For at komme i betragtning til Miss Danmark® 2016, skal du opfylde følgende krav:
-Du mellem 17 - 24 år
-Du er ugift
-Du har ikke børn
-Du er dansk statsborger
-Du har aldrig optrådt nøgen/pornografisk
-Ingen højde/drøjde krav

Disse regler er gældende i udlandet, og derfor også vedtaget til Miss Danmark® konkurrencen.

HVEM SØGES DER?
Der søges unge kvinder, der interesserer sig for skønhed, sundhed, mode, sport, uddannelse og har ambitioner for fremtiden. Der er ikke nogen krav for højde eller drøjde. Miss Danmark fokuseres der meget på diversitet og med deres Top 30 som skal udvælges til Miss Danmark 2016 konkurrencen, vil de gerne vise, at danske skønheder kommer i alle højder, drøjder, farver og typer. Hvert år sammensættes der en meget forskellig top med kandidater. Nogle har flere former end andre, nogle har en typisk modelhøjde på min. 173 cm, andre er 160 cm. Det spiller ingen rolle, så længe at du har en positiv indstilling til tingene, har en stærk udstråling, god energi og er glad for nye oplevelser og udfordringer. Du skal have nogle fremtidsmål og ambitioner, samt lysten til at gøre en forskel. Et stort smil og livsglæde er en vigtig del af en skønhedskonkurrence, så sørg endelig for at have nogle billeder på din profil, hvor man netop kan se det.

Miss Danmark® er den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark af dem alle, som har en historie der fører tilbage til 1926. Vinderen af Miss Danmark® er den eneste officielle skønhedskonkurrence der giver direkte adgang til Miss World® konkurrencen, som har eksisteret siden 1951. Miss Danmark finalisterne bliver i dag udover udseende, bedømt på personlighed, ambitioner, intelligens, taleevner, engagement i velgørenhedsarbejde mm. Miss Danmark konkurrencen er den eneste konkurrence som indebærer flere delkonkurrencer såsom; Miss Sport, Miss Talent, Miss Top Model, Miss Beach Beauty, Beauty With A Purpose mfl.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID