Masser af roller til film om eksistens, Odense og København

Mænd og kvinder 20 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

Til filmen "Benné - En kamp for eksistensen", søges masser af roller.

Casting afholdes i Odense d. 2. oktober 2015 fra 14.00 - 18.00 og i København i midten af oktober.

Om filmen:
Kender du det, at have en identitetskrise? 

At du hele livet har vidst at du var født, til mere end det du er igang med. At livet ikke giver mening, hvis ikke du laver det du elsker? Har du haft en trang til at dø? Til at se den anden side? Kæmpe dig ud til kanten af kløften, for at kigge ned et stykke tid og finde ud af hvorfor livet skal leves fuldt ud?

Har du haft problemer med stoffer? Vågnet kun for at dope dig selv, for at glemme hvordan hverdagen ser ud? Ikke følt dig normalt, før du røg dig så skæv, at ingen kunne genkende dig? Har du været sammen med prostituerede for at bekræfte at livet er mere en skilsmisse og selvmord? At alle folk er ens i deres forskellighed og er forskellige i deres egen ensformighed.

Har du mødt en der gav mening. En der gav dig et formål og gjorde dig stærk nok til at stå imod ? Hvad er ensomhed, venskab, identitet og hvad er kærlighed?

Benné - En kamp om eksistensen - er fortællingen om den fortvivlelse og ensomhed, nogle unge møder på deres vej. Når alt stopper med at give mening.

Den er baseret på rigtige hændelser og rigtige følelser.

Det er en film om at komme ud på den anden side.

Roller:

- Mand i start-midt 20'erne (Hovedrolle)
Start 20’erne. Sort farvet hår. Drømmende, nysgerrig, mystisk. Taler ikke så meget, bruger mest tiden på at lytte. Filosofisk, melankolsk, fortvivlet. Lever meget i det indre og i nuet. Almindelig kropsbygning.

Griner sjælendt. Reserveret og kan virke arrogant - er dog ikke arrogant.

Funderer over livet og meningen. Elsker kvinder og kærlighed, sex og romantik. Bestræber sig på at se så meget af de menneskelige aspekter som muligt. Ser gennem mennesker, for at finde frem til deres kvaliteter og styrke. Hader smalltalk og reality - alt der ikke kan læres af eller udforskes

- Udenlandsk mand start-midt 20'erne (større Birolle)

- En lyshåret kvinde i start-midt 20'erne (Stor Birolle)

- 5-8 prostituerede (Biroller)

- Mørkhåret kvinde midten af 20'erne (mindre birolle)

- Bordelmutter kvinde 30-50 år (mindre birolle)

- Bagmand Mand 40-65 år (Mindre birolle)

- Statister i alle afskygninger

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID