Friske piger søges til kyssescene, Hillerød

Kvinder 16 - 28 år, København

UDLØBET

Til en miniserie, der skal lægges på youtube, søges der tre piger i alderen 16-28 år til tre forskellige scener. Pigerne bliver scoret af 2 af hovedpersonerne.

Det er IKKE til erotiske scener, bare en omgang små snaven på diskotek og til fest. I skal selvfølgelig ikke have noget imod at film-kysse under optagelserne. :)

"Person 13" skal være med i en scene til en fest i det høje sociale lag, hvor man ser en af hovedrollerne score denne pige. Optagelse d. 28. august 2015.

"Person 14" skal vær med i en scene hvor hun bliver scoret af en af hovedpersonerne udenfor diskoteket og lidt flirten inde på diskoteket. Optagelse d. 26. september 2015.

"Person 15" skal være med i en scene inde på et diskotek, som bliver scoret af en af hovedpersonerne. Optagelse d. 26. september 2015.

Alle optagelser foregår i aftentimerne.

Du skal være god til at improviserer, da det er et løst manuskript uden færdige replikker, du er selv med til at skabe rollen, så rollen ser mest ægte ud.

Det tøj rollen skal have på, skal du selv have med, vi kan selvfølgelig supplerer.

Alle optagelser foregår i Hillerød, Nordsjælland.

Selvom jobbet er ulønnet, sørger holdet bag for at I kan have det sjovt under optagelserne, her skal I feste lidt, så det gør ikke noget der kommer lidt alkohol indenbords, bare man stadig kan koncentrerer sig ;) I skal bare selv tage det med.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID