Audition til teaterforestilling, København

Mænd og kvinder 20 - 28 år, København

UDLØBET

Til et teaterstykket "Mand, Kvinde, Kollektiv" søges der til følgende roller:

-Julie: Kvinde på ca 24 år.  Julie er i et fast parforhold med Adam og bor i Kollektivet. Hun er blevet træt af det trivielle liv med Adam og savner hans opmærksomhed. I sit forsøg på at ”mærke livet”, bliver hun mere og mere grænsesøgende og provokerende.

-Adam: Mand på ca. 26 år. Adam vil gerne være den perfekte mand med det rigtige job, træning og et godt parforhold. I sit forsøg på at opnå det gode middelklasseliv glemmer han at leve i nuet og kæmpe for sit forhold med Julie. Han er en venlig men privat mand.

-Laura: Kvinde på ca. 22 år. Laura vil gerne begynde at tage del i sit eget liv. Hun er en sød og genert pige, som gerne vil bryde ud af sine faste rammer. Hun er fx træt af at være jomfru. Lauras erfaringer med mænd og ungdomsliv er begrænsede, men hendes stille personlighed gør det svært for hende at komme i gang.

-Oliver: Mand på ca. 23 år. Oliver er en charmerende player. Han er en drengerøv, som er glad for damer og fester. Han nyder sit ungdomsliv, men de manglende planer for fremtiden begynder at plage ham. Oliver har svært ved at træffe beslutninger og at blive voksen.

-Ibrahim: Mand på ca. 24 år. Ibrahim leder efter et fast parhold, men hans forsøg med Laura går ikke som forventet. Han er vokset op i Danmark, men hans forældre har mellemøstlig baggrund. Ibrahim er træt af kebabjokes og at blive forskelsbehandlet. Han er muslim men tager meget let på det. Han er en sød og til tider lidt naiv fyr. Ibrahim stammer fra Fyn og må meget gerne tale med fynsk dialekt. Han bor ikke i kollektivet.

Audition vil blive afholdt d. 5. september 2015. Du får en individuel tid i dagstimerne. For dem, som går videre, holdes der 2. dag d. 6. september og du skal være til rådighed mellem kl. 11-16. Du skal fremvise en monolog, som vil blive tilsendt i august. Det forventes at forstillingen har premiere d. 19. november 2015 og spille til og med d. 22. november 2015 i Københavnsområdet.  Prøverne starter d. 23. oktober og prøvetider vil blive besluttet i fællesskab. Fra d. 9. november vil prøverne blive oftere og mere intensive.

”Mand, Kvinde, Kollektiv” er en fortælling om, hvad det vil sige at være ung i 2015. En fortælling om søgen på lykke og identitet. Om egoisme overfor selvrealisering. Om at leve livet, mens man stadig har det. Hvad sker der, når en jomfru beslutter sig for at miste sin mødom? Kan drømmen om villa, volvo og vovse forenes med ”Carpe Diem”? Findes kærligheden på Tinder? Og kan en ægte drengerøv nogensinde blive voksen?

Teatergruppen, Teater Sceneskræk er startet af to piger, som længe har beskæftiget sig med teater. I år vil de for første gang sætte deres eget stykke op. Visionen for Teater Sceneskræk er at skabe ungdomsteater af unge, for unge og med unge.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID