Statister søges til komedie, Nordjylland

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Jylland

UDLØBET

Der søges statister i alderen fra 18 år og opefter til en kortfilm. Filmen er en komedie, og den vil blive vist på Nordisk Filmfestival til november.

Optagelserne vil foregå i Aalborg og Frederikshavn d. 12. juli 2015 og hvis der er behov for det også d. 19. juli 2015.

Der mangler statister til en scene, som skal foregå i en swingerklub. Scenen vil ikke indeholde nøgenhed eller sex, men der mangler folk, som tør vise sig letpåklædte eller i lidt udfordrende tøj.  Der søges primært folk til at være i baggrunden og skabe stemning, men søger også bestemte statister:

-Mørkhudet mænd (18 år og op): Spiller gæst i swingerklubben. Har et par enkelte replikker og skal gå rundt i bar overkrop.
-Mænd med brysthår (30 år og op); Spiller gæst i swingerklub. Har et par enkelte replikker og skal gå rundt i bar overkrop. Skal gerne have meget brysthår og ellers sørges der for, at sætte en masse på dig!
-Mænd (18 år og op): Har ingen replikker, men skal spille en mand, som tisser på en dame. Du skal derfor være fortrolig med at vise din numse, men det er også det eneste.
-Kvinde (40 år og op): Skal spille ”Bordel-Mutter”. Må gerne være lidt rap i replikken. Har et par replikker.
-Kvinde (18 år og op); Pige med langt hår og stor barm. Ingen nøgenhed men gerne letpåklædt eller i sexet undertøj. Har et par replikker.

Søger du en af ovenstående roller, vil der være casting inden for den næste måned. Dette kan både foregå hos casterne eller over Skype.

Bag kortfilmen er en gruppe unge mennesker med god humor og et stort ambitionsniveau!

Jobbet er ulønnet, men der vil være forplejning under optagelserne.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID