LØN: Deltag i Telenor reklamefilm, hele landet

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

LØN UDLØBET

Til Telenors nye reklamefilm søges ægte videooptagelser fra danske familier, som har filmet hverdagsøjeblikke på mobil eller iPads.

Der søges især optagelser fra:

Hverdag:
Aftensmad, børn, der leger, dyr. Teenagere, der sætter hår, hundehvalpe, der kommer til verden. Børn, der surmuler. Ting, du synes, der er sjove, som du synes, vi skal se. Ting, der falder, knækker og brækker.

Forår:
Konfirmation, påske, havearbejde, leg i haven, skovture, roadtrips, man nyder de første solstråler.

Sommer:
Cykelferier, Tivoli, Skt. Hansbål på stranden, ferieminder, skybrud. Når zebraerne kigger ind af bilruden i Knuthenborg Safaripark.

Kort sagt: alt, hvad I har filmet i jeres hverdag om sommeren/foråret. I optagelserne må der også MEGET gerne indgå mobiltelefoner: Forældre og børn, som bruger mobiler til at snakke i, filme og fotografere med, eller vise billeder på.

Herudover er Telenor på udkig efter optagelser i to andre kategorier:

Sovende familiemedlemmer:
Fædre, som er faldet i søvn i børnenes seng eller på sofaen; udmattede børn, som sover hulter til bulter, en snorkende mor i en lænestol osv.

Mobiltelefoner, der går i stykker:
Alle typer af optagelser, hvor mobiltelefoner går i stykker i det travle familieliv. Hvis du taber din mobil, mens du er i gang med at filme, eller din telefon bliver ramt af en vildfaren bold, tabes i toilettet, ud af lommen eller i vandet; eller et barn, der vælter et glas saft udover den - optagelser, som også er komiske og som overrasker.

Der er deadline 5. maj 2015.

Hvis Telenor vælger at benytte netop dit filmmateriale i de endelige film, vil du få direkte besked og du vil i det tilfælde modtage et honorar på 2500,- pr. forskelligt klip, der bliver brugt i de endelige reklamefilm.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID